MASONSKA DUHOVNA AKADEMIJA BALKANA (MDAB)

Na Balkanu najzad postoji edukativni centar za proučavanje Kraljevske Umetnosti i drugih ezoterijskih disciplina, koji vode najpoznatiji i najiskusniji srpski masonolozi, a uskoro, nadamo se, i drugi balkanski masonolozi. Putem različitih seminara, kurseva, predavanja, tribina... a kasnije i kroz osnovne studije masonologije, kao i magistarske i doktorske studije, potrudićemo se da povisimo nivo Znanja i poznavanja svih segmenata Slobodnog Zidarstva i na taj način utičemo na razvoj i prosperitet - ne samo Masonskog Bratstva, već društva u celini. Iako je rad Akademije prvenstveno usmeren ka obrazovanju Masona, pojedini seminari i kursevi će biti otvoreni i za profane pojedince, koji iskažu zrelost i iskrenu želju da o Slobodnom Zidarstvu uče sa izvora, od onih koji su izučavanju masonskih tajni posvetili (skoro) čitav život. Sve dodatne informacije možete naći na našoj FB stranici (kliknite na ovaj link da uđete na nju).
Na dole predstavljenim stranicama moći ćete da pročitate sve najvažnije informacije o Akademiji (razvrstane po segmentima), kao i da saznate sve novosti iz rada MDAB, a posebno da se obavestite o upisu na seminare i kurseve koji su trenutno aktuelni. Kontakt: m.d.akademija.b.rogosic@gmail.com

SAJAM MASONSKIH KNJIGA 2021

Sajam_masonskih_knjiga_2.jpg

Posetite prvi on-line Sajam masonskih i srodnih knjiga, i iskoristite jedinstvenu mogućnost da preko 1000 (hiljadu !!!) knjiga nabavite sa popustima od 20-50% !!! Sad i nikad više. Sajam se otvara 17.10. i traje do 27.10.2021. u 24.00h.

Pročitaj više

OSNOVNE INFORMACIJE
 (svrha i misija Akademije)

Atinska_akademija.jpg

Zašto i kako je osnovana Akademija, ko su osnivači i predavači (profesori i mentori) i šta je njena svrha, vizija i misija? Odgovore na ova i druga najvažnija pitanja naćićete na ovoj stranici koju OBAVEZNO pročitajte ako ste zainteresovani za učešće na našim seminarima, ili drugim modulima. Postavljeno 21.11.2019.

Pročitaj više

KOME JE AKADEMIJA NAMENJENA (Masoni i profani)

Studenti.jpg

Ovo je ne samo prva privatna i nezavisna akademija koju čine profesori članovi različitih masonskih obedijencija u Srbiji, Evropi i svetu - već i prva koja je odškrinula svoje Dveri i za profane pojedince, koji još uvek nisu članovi Masonskog Bratstva, i koji će prave informacije dobijati iz prve ruke. Postavljeno 23.11.2019

Pročitaj više

CENE SEMINARA, POGODNOSTI ZA PLAĆANJE I STIPENDIJE

cene.jpg

Masonerija nije dobrotvorna niti socijalna ustanova iako se često bavimo i humanitarnim radom. Akademija MDAB je neprofitna organizacija, ali koja mora pokrivati svoje brojne troškove kako bi funkcionisala, zato se kotizacije plaćaju. Pročitajte šta sve dobijate za svoj novac... Postavljeno 21.11.2019.

Pročitaj više

U TOKU - TAJNA KRALJEVSKE UMETNOSTI (bazični nivo) 

TKU_1.jpg

Ovo je prvi istorijski seminar prve nezavisne masonske akademije na svetu!!! Seminar pohađaju 2 grupe polaznika (novembar 2019. - mart 2020.) i na ovoj stranici možete naći informacije o ovom seminaru koji ćemo povremeno i ponavljati zbog velikog interesovanja. Postavljeno 20.11.2019.

Pročitaj više

NAJAVA UPISA NA 2 NOVA SEMINARA (januar 2020.)

MDAB_-_2_seminara.jpg

Na svaka 3 meseca otvaraćemo nove seminare, a početkom 2020. počinje upis za ova dva: MITOVI I LEGENDE SLOBODNOG ZIDARSTVA (otvoren za sve) i ŠKOTSKI RED DREVNI I PRIHVAĆENI (samo za Majstore Masone). Oba seminara se uračunavaju kao deo osnovnih studija. Postavljeno 26.11.2019.

Pročitaj više

"RITUALISTIKA ŠKOTSKOG OBREDA" - PRAKTIČNI KURS

Ritualistika_ŠODP.jpg

Nekoliko novih VL, nastalih nakon raspada VOS-a, nam se obratilo sa željom da pohađaju praktični kurs obuke za prelazak sa Šrederovog rituala na Škotski Obred. Ukoliko ima još loža/velikih loža, pa i pojedinaca - javite nam se, jer ovaj kurs ćemo raditi samo po vašem zahtevu. Postavljeno 21.11.2019.

Pročitaj više

INOVATIVNI METOD TRANSFERA ZNANJA I TOK SEMINARA

metod1.jpg

Osnovni "kapital "Akademije je jedinstveni inovativni način i metod transfera Znanja koji je osmislio tokom proteklih 10 godina, proverao tokom proteklih 5 i danas primenio - dekan Rogošić. Opisana su sva načela i segmenti metoda, kao i faze od kojih se sastoje edukacioni programi. Postavljeno 29.11.2019.

Pročitaj više

KO SU ČLANOVI AKADEMIJE, VAŠI PROFESORI I MENTORI

profesori.jpg

Petorica prvih balkanskih doktora masonoloških nauka su u poslednjih 15-ak godina napisali oko 50% svih autorskih masonoloških knjiga na Balkanu, a njihov zajednički masonski staž od preko 70 godina, kao i staž u drugim društvima sa tajnom od oko 100 godina, garantuje kvalitet nastave. 22.11.2019.

Pročitaj više

DONACIJE AKADEMIJI, POKLONI, POMOĆ I KOMPENZACIJE

Donacije.jpg

Potrebna nam je tvoja pomoć! Pored finansijskih sredstava, potreban nam je i adekvatan sajt, računovodstvene usluge, štampa udžbenika... Postani ktitor, zadužbinar ili dobrotvor - i "upiši" se u istoriju zajedno sa nama, ili nam ponudi svoju volontersku pomoć, ili kompenzaciju. Postavljeno: 25.11.2019.

Pročitaj više
Powered by WebExpress