Naručivanje i isporuka knjiga

Knjige iz edicije "Masonerija u Srbiji" možete poručiti na nekoliko načina: e-mailom na: advokatrogosic@gmail.com, porukom u inbox na FB stranici Branka Rogošića ili korišćenjem on-line formulara na ovoj stranici

Knjige šaljemo poštom, diskretno upakovane, Post Expressom - dobijate ih već narednog dana. 

Isporuka je odmah po uplati, u najkraćem mogućem roku. Novi naručioci uplaćuju novac unapred na broj tekućeg dinarskog računa koji ćemo vam poslati u e-mailu. Za redovne naručioce moguće je i slanje pouzećem (plaćanje poštaru prilikom prijema). 

Za Beograđane je moguća i lična isporuka, u blizini Glavne Železničke stanice. Ovo je samo mogućnost, i zahvaljujemo vam što shvatate da vam nećemo moći uvek izaći u susret,a posebno u eri pandemije.

Knjige se ne nalaze u knjižarskoj distribuciji jer nisu namenjene "širokim narodnim masama" već isključivo zainteresovanim i posvećenim pojedincima koji žele da proniknu u tajne Kraljevske Umetnosti i ostvare lični duhovni napredak uspinjanjem Zavojitim Stepeništem. 

Knjige koje objavljujemo su naše privatno vlasništvo, i zadržavamo pravo da uskratimo prodaju BILO KOME, pa i celim Velikim Ložama, ako procenimo da postoji mogućnost od zloupotrebe knjiga, vređanja autora, ili bilo kog drugog doloznog ponašanja.

Naravno, knjige se mogu kupiti i lično od autora i izdavača na mestima gde se i inače srećemo...
Powered by WebExpress