SPECIJALNA IZDANJA u ograničenom tiražu

Pojedine knjige iz naše edicije ćemo objaviti i u specijalnom limitiranom izdanju namenjenom kolekcionarima i najvećim zaljubljenicima i poštovaocima Slobodnog Zidarstva. Slobodan Škrbić je svojim prosvetiteljskim i publicističkim radom u poslednjih 15-ak godina svakako zaslužio da njegove knjige dobiju, pored standardnog oblika, i jednu neobičnu prezentaciju, prvu ovakve vrste u Srbiji. Za Alberta Pajka se gotovo podrazumeva specijalna oprema knjiga i limitirana izdanja - jer je i sam to voleo, i takva izdanja objavljivao tokom života. I drugi autori dobiće unikatne knjige koji će biti pravi kolekcionarski biseri srpske i balkanske masonske publicistike.

Specijalna limitirana izdanja krasi posebni sadržaj, dodatni materijal, luksuznija oprema, strogo ograničeni minimalni tiraž ili nešto drugo što ih razlikuje od standardnih izdanja namenjenih svima. Svaka knjiga je ručno numerisana (1/33, 2/33... 33/33) zlatnim mastilom i nosi upisano ime ponosnog vlasnika, tako da će i vaši unuci imati jasnu predstavu i dokaz o vašem angažovanju u okviru srpskog Bratskog Lanca. Ove specijalne knjige su namenjene isključivo Masonima pa predstavljaju specifični dokaz o vašem slobodnozidarskom statusu.

Na ove knjige ne odobravamo popust, jer one i nisu namenjene svima, već samo najzainteresovanijima koji žele da u svojoj kolekciji imaju nešto veoma vredno i jedinstveno - pravi raritetni biser srpskog masonskog izdavaštva, prvi takve vrste u istoriji srpske masonske publicistike. U ovom obliku (special hand-numbered limited editions) ova izdanja se neće više nikad doštampavati.
MD-limited.jpg

5.000,00 RSD

MORAL I DOGMA, 1. deo - Albert Pajk

Najpoznatija masonska knjiga svih vremena čuvenog Alberta Pajka je početkom oktobra 2019. objavljena i na srpskom jeziku, i to u dve verzije. Pored običnog izdanja (plave korice, meki povez), za one koji žele da u punoj meri uživaju u ovom remek-delu, tu je i specijalno luksuzno kolekcionarsko izdanje, štampano u ograničenom tiražu. Pored prelepog dizajna tvrdih korica, luksuznog papira, većeg fonta, bogatije ilustracije, tu je i bonus materijal u vidu reprinta originalnog dela na engleskom, pa čitaoci mogu da uporede prevod i shvate zašto je od znalaca dobio samo najbolje ocene. Svaki primerak je ručno numerisan, i sadrži ime kupca upisano zlatnom bojom, kao i potpis prevodioca Rogošića sa njegovim masonskim crvenim pečatom, što svaki primerak čini istinski jedinstvenim. Prva trećina limitiranog tiraža je prodata za samo 17 dana od kada je knjiga objavljena, pa požurite i nabavite svoj primerak. Svi kupci ovog kolekcionarskog izdanja imaće prednost pri nabavci ovakvih verzija narednih delova knjige, o čemu ćemo ih posebno obavestiti odmah po izasku narednih delova.

33_limited1.jpg

5.000,00 RSD

Slobodan Škrbić - 33 stepenika Škotskog Reda Drevnog i Prihvaćenog: specijalno izdanje u ograničenom tiražu - samo 99 primeraka


Pored standardnog sadržaja knjige koji je čini verovatno najznačajnijom srpskom masonskom knjigom svih vremena, ovo specijalno izdanje krasi i dodatni sadržaj, kao i tvrde korice koje knjizi daju mnogo lepši izgled.

Samo 99 (3x33) vlasnika ove knjige će moći da se, kroz dodatni sadržaj, upoznaju i sa Ritualom Masonske Sahrane Škotskog Reda Drevnog i Prihvaćenog, kojim se obeležava odlazak Brata na Večni Istok (napomena: nije reč o Žalobnom Radu, već o Ritualu sahrane na groblju).
Zbog poverljivog sadržaja, knjiga je namenjena samo pripadnicima masonskog Bratstva koje lično poznajemo ili koji nam se predstave na odgovarajući način. KNJIGA JOŠ NIJE OBJAVLJENA, POŽURITE I REZERVIŠITE SVOJ PRIMERAK

BS_limited.jpg

1.500,00 RSD

Slobodan Škrbić - Bratstvo Svetlosti: specijalno izdanje u ograničenom tiražu od samo 27 primeraka - RASPRODATO !!!


Škrbić je istinski uživao u pisanju ove knjige koja spaja njegova najvažnija duhovna interesovanja: Masoneriju, arhitekturu i ezoteriju. Da bi se shvatili rituali i duhovni sistem Bratstva Svetlosti, potrebno je proniknuti i u tajne drevnih građevina - katedrala, građenih na Mestima Moći, gde su ranije postojali paganski sakralni objekti. Da bi se na najbolji način shvatile određene pouke potrebno je fotografije i ilustracije videti u boji. Zato je ovo specijalno izdanje i štampano u koloru, sa preko 140 kolornih ilustracija (za razliku od običnog izdanja koje je štampano u crno-beloj tehnici, da bi po ceni bilo prihvatljivo širem krugu čitalaštva). Čitajući ovu knjigu, uz Škrbićevu pomoć, krećete na specifično duhovno hodočašće. Oni koji shvate pouku i poruku, a pritom ispunjavaju i druge stroge uslove, imaju šansu da možda i krenu na fizičko hodočašće po evropskim Mestima Moći gde se održavaju Inicijacije u 7 stepenova ovog Bratstva u koje mogu ući samo inicirani Masoni. POšto ste zakasnili za ovo limitirano izdanje, ostaje vam samo da poručite obično izdanje knjige.

Detaljnije
Powered by WebExpress