MASONSKA UMETNOST: Mistične vizije Bojana Timotijevića

Dobrodošli na prvu srpsku virtuelnu masonsku izložbu. Predstavljamo vam slikarski opus Bojana Timotijevića. Samo vas jedan klik deli od ulaska u 4 prostorije Bojanovog intimnog Hrama u kojima vas očekuju vrtlozi boja, simbola, emocija i energije. 
Najtiražniji srpski masonolog je u Srbiji poznatiji po svojim knjigama, nego po svom likovnom opusu. Iako je održao više samostalnih i zajedničkih izložbi u Srbiji, njegove slike češće krase zidove inostranih nego ovdašnjih ljubitelja umetnosti. Takođe, mnogo više njegovih slika se nalazi u hotelima, advokatskim kancelarijama, uspešnim firmama... - nego u posedu srpskih Masona. Vreme je da se to ispravi.

Drevni Egipat je Bojanova večna inspiracija, pa je logično da akcenat svog likovnog, duhovnog i spisateljskog hodočašća stavlja na proučavanje egipatskih misterija. Kao dugogodišnji posvećenik u tajne Slobodnog Zidarstva na većini njegovih likovnih ostvarenja je prisutna i masonska simbolika. Upravo započinje svoj novi masonski ciklus i priprema posebna iznenađenja, kako za obedijencije i lože - tako i za pojedince zaljubljene u Kraljevsku Umetnost. Vođen idejom da Umetnost mora da bude dostupna svima, Timotijević je u saradnji sa našim sajtom odlučio da izuzetno povoljnim cenama omogući svakom iskrenom Bratu da svoj kutak oplemeni makar jednom njegovom slikom. Kao posebna pogodnost - tu je i zajednička bratska gradnja. Bojan je spreman da vaše ideje i vizije oplemeni svojim slikarskim talentom i tako kreira dela na koja ćete biti ponosni, jer ste i vi učestvovali u njihovoj kreaciji. Zainteresovani se o cenama i kupovini Bojanovih "umo-rukotvorina" mogu obavestiti preko našeg sajta, popunjavanjem on-line formulara.
Bojan_art_3.jpg

masonski ciklus
"IZMEĐU STUBOVA"

Podstaknut nagovorima brojne Braće koja su poželela da na svojim zidovima imaju i Bojanove slike sa masonskom tematikom, Timotijević je odlučio da započne novi, masonski ciklus koji karakterišu neobični formati i izuzetno pristupačne cene!!! Uđite u galeriju...

Pročitaj više

Powered by WebExpress