Bojan Timotijević: masonski ciklus "Između stubova" (2017-

Vredni Timotijević pored pisanja knjiga nikad ne zapostavlja ni slikarstvo, svoju osnovnu ljubav i profesiju. Trenutno osmišlja novi ciklus koji će biti posvećen masonskoj simbolici. Ono što će posebno karakterisati ovaj ciklus koji sa uzbuđenjem očekujemo su - inovativni formati i jasna slobodnozidarska simbolika. Većina slika (ulje na platnu) će biti formata 33 x 33 cm, a biće i onih u trouglu. Naravno, biće predstavljeni svi osnovni masonski simboli: šestar i ugaonik, Jakin i Boaz, "Škotski orao" 33. stepena itd. Kao ilustraciju Bojanovih ideja ovde prezentujemo 2 ranije naslikane (i prodate) slike.

Kao što edicija "Masonerija u Srbiji" niskom cenom knjiga omogućava da ISTINA bude pristupačna svima, tako je i Bojan odlučio da izuzetno povoljnim cenama masonsku likovnu umetnost učini dostupnom apsolutno svakom poštovaocu Masonerije.
Pozivamo lože oko dogovora o izradi slika (Sunce, Mesec, Delta - Svevideće oko) i unikatnih radnih tepiha za sve stepene. Sve ideje su dobrodošle, pa ljubitelji Kraljevske Umetnosti imaju jedinstvenu priliku da samostalno kreiraju svoje unikatne slike koje će vaš kućni kutak pretvoriti u pravi mali "hram".

 Informacije o cenama možete dobiti slanjem poruke preko KONTAKT formulara.

Pogledajte i ostale cikluse: 
 - ezozerijski ciklus "Egipatski kod
- templarski ciklus "Krst, Mač i Ruža
 - apstraktni ciklus "Esencija Svemira"
Powered by WebExpress