MD-lux.jpg

MORAL I DOGMA - Albert Pajk (luksuzno izdanje)

EDICIJA: Bratski Lanac, knjiga 1 (BL-001a)
NASLOV: MORAL I DOGMA Drevnog i Prihvaćenog Škotskog Reda Masonerije, novi i osavremenjeni prevod originalnog teksta iz 1871., ilustrovano izdanje sa pojašnjenjima i komentarima. I deo (limitirano kolekcionarsko izdanje)
AUTOR: Albert Pajk (prevod i komentari - Branko D. Rogošić)
DATUM IZDAVANJA: oktobar 2019 
OBIM I POVEZ: 260 strana, tvrdi povez 
CENA: 6000 dinara

NAJZNAČAJNIJA MASONSKA KNJIGA SVIH VREMENA NAJZAD JE DOSTUPNA I ČITAOCIMA NA BALKANU, I TO U 2 VERZIJE - OBIČNOJ I OVOJ LUKSUZNOJ, ŠTAMPANOJ U LIMITIRANOM TIRAŽU.

Luksuzno izdanje, štampano na kvalitetnom kunstdruk papiru, tvrdim koricama i u ograničenom tiražu, predstavlja pravu poslasticu za "masonske sladokusce" i kolekcionare. Imate priliku da dobijete jedinstven primerak, ručno numerisan, sa vašim imenom upisanim zlatnom bojom i crvenim masonskim pečatom edicije Branka Rogošića, prevodioca i autora komentara i pojašnjenja knjige.

Posebno je značajno da je knjiga štampana većim fontom, i mnogo bogatije ilustrovana, kao i to što sadrži i reprint originalnog engleskog izdanja, pa se može upoređivanjem utvrditi kvalitet prevoda.

Već za prvih 17 dana prodaje 1/3 limitiranog tiraža je otišla u ruke pravih ljubitelja Slobodnog Zidarstva, koji znaju da se Masonerija ne može shvatiti bez shvatanja Pajkovih pouka koje je nesebično podelio sa čovečanstvom baš u ovoj knjizi.

Sve dodatne informacije (sadržaj i dr.) ćete naći na stranici gde je predstavljena obična verzija ovog Pajkovog remek-dela.

Powered by WebExpress