Masonske_donacije.jpg

PODRŽITE SRPSKO MASONSKO IZDAVAŠTVO - DONACIJE

Današnji nivo tehnološkog razvoja omogućava da se pojedinci koje dele hiljade kilometara i okeani između kontinenata povežu i ujedine ako dele iste vrednosti i zajedno ostvare ono što njihovi prethodnici iz prošlih vremena nisu mogli. Ukoliko podržavate našu izdavačku i prosvetiteljsku delatnost, a posebno objavljivanje knjiga domaćih masonologa - podržite naš rad svojim donacijama.

U eri kompjutera štampane knjige ostvaruju sve manje tiraže, i danas je za nezavisno masonsko izdavaštvo na Balkanu 1000 prodatih primeraka bilo koje knjige nedostižan cilj. Kako ne želimo da naše knjige budu "na izvol'te" nedobronamernima i protivnicima Slobodnog Zidarstva, odrekli smo se mogućnosti prodaje po knjižarama - već se prodaja obavlja jedino lično, zatim u par Hramova i preko jedne sigurne distribucije.

Pošto su tiraži knjiga sve manji, a cene štampe i ostali troškovi sve veći, i ulaganja malog broja pojedinaca i zaljubljenika u Kraljevsku Umetnost su sve veća, pa smo došli na ideju da vas pozovemo da nas podržite svojim finansijskim donacijama. 1 (jedan) EUR, 1 $ ili 100 (sto), 1000 (hiljadu) EUR, $ - svejedno. Važno nam je da vidimo da delimo iste ideje i da želite da se na ovaj način aktivnije uključite u promociju slobodnozidarskih ideja i podržite naš rad.

PAYPAL DONACIJE (EUR, USD): uplatite koliko i kad možete, preko e-mail adrese: advokatrogosic@gmail.com

DINARSKE DONACIJE: uplatom na tekući račun, čije ćemo vam podatke dostaviti na vaš zahtev; obratite nam se na gornji email

DRUGI NAČINI: Naravno, moguće su i direktne gotovinske donacije, kao i uplate putem Western Union, Moneygram i I.M.O. (zatražite nam potrebne podatke)

ZAHVALNOST DONATORIMA - OBJAVLJIVANJE IMENA U NAŠIM KNJIGAMA: Pošto veoma cenimo vašu pomoć, imena donatora, bez obzira na visinu donacije, će biti objavljena u prvoj narednoj knjizi koju budemo štampali (naravno, neećmo objaviti visinu donacije, već samo ime donatora). Naravno, cenimo i vašu želju da ostanete anonimni ("neka leva ruka ne zna šta radi desna"), ali onima koji to žele - pružamo i tu mogućnost, o čemu ćemo se dogovoriti. Na ovaj način će vaše ime biti zabeleženo, i pošto se naše knjige nalaze u ključnim srpskim i evropskim bibliotekama - sačuvano za večnost.

Naravno, i bez vaših donacija mi ćemo nastaviti da objavljujemo knjige sopstvenim sredstvima, jer takav način širenja Masonske Svetlosti smatramo najvažnijim, ali će nam sve to biti daleko lakše uz vašu pomoć. Kada bi svi srpski Masoni širom sveta mesečno uplaćivali samo jedan jedini dolar ili evro, to bi bilo dovoljno - ne da se održi ovakav vid izdavaštva, već da se podigne na izuzetno visok nivo.

Powered by WebExpress