ISPORUKA KNJIGA U INOSTRANSTVO

1.jpg

Pošto nam se javlja sve veći broj ljubitelja Slobodnog Zidarstva koji ne žive u Srbiji, morali smo da nekako nađemo način da knjige šaljemo u inostranstvo. Pročitajte uputstvo...Srbija nije u EU, a po mnogo čemu se još uvek nalazi u "srednjem veku". Jedna od tih stvari je i on-line prodaja i slanje u inostranstvo. Postoje 2 osnovna problema: jedan je kako da kupac plati, kad plaćanje pay-pall i sličnim sistemima nije moguće, a bankarske provizije i procedure obesmisle ovakvu trgovinu, posebno kada je reč o malim iznosima. Drugi problem je slanje, jer carinska procedura, preskupa poštarina i drugi problemi ubijaju svaki entuzijazam i želju za ovakvim aktivnostima.

Međutim, ne smemo dozvoliti da nam sistem ometa komunikaciju, zato postoje 2 načina kako da dođete do masonskih knjiga koje predstavljamo na ovom sajtu.

1) KUPOVINA PREKO POSREDNIKA U SRBIJI
Ovaj sistem je najlakši i znatno jeftiniji. Ako imate nekog rodjaka, prijatelja... u Srbiji, knjige možemo poslati na njegovu adresu, a on će vam ih kasnije nekako dopremiti. Na ovaj način knjige kupujete po ceni za Srbiju, uz minimalnu poštarinu. I nama je ovaj sistem slanja daleko najjednostavniji.

2) PLAĆANJE WESTERN UNIONOM ILI PUTEM IMO (International Money Order - međunarodna poštanska uputnica) SA SLANJEM KNJIGA NA VAŠU ADRESU
Ako nemate nekog pouzdanog u Srbiji, onda ćemo primeniti ovaj sistem plaćanja i slanja, koji se sastoji od nekoliko faza:

* Odaberite knjige koje želite da kupite i kontaktirajte nas da vas obavestimo o cenama za inostarnstvo, koje su nešto skuplje od onih za kupce iz Srbije. Imajte na umu da vam je cela transakcija povoljnija ako uzmete više knjiga, jer tako troškovi provizije za slanje novca i poštarine (kada se podele na više knjiga) neće biti toliko skupi.

* Kada nam pošaljete svoju porudžbinu (na advokatrogosic@gmail.com, u inbox FB profila Branka Rogošića, ili preko KONTAKT formulara na ovom sajtu) raspitaćemo se na pošti koliko tačno košta poštarina za slanje na vašu adresu u zemlju gde živite. Nakon uvođenja obaveznog avionskog slanja, poštarine za slanje iz Srbije nisu jeftine, ali ako uzmete makar 3-4 knjige nisu ni preterano skupe.

* Javićemo vam koliko tačno košta kompletna cena vaše porudžbine (cena knjiga i poštarine).

* Uplatićete taj iznos WESTERN UNION-om, ili IMO-om, na ime i adresu koje ćemo vam poslati.

* Nakon toga, odmah šaljemo knjige na vašu kućnu adresu, i za koji dan moći ćete da uživate u knjigama iz naše ponude.

UKOLIKO IMATE JOŠ NEKIH PITANJA, SLOBODNO NAM SE OBRATITE ZA POJAŠNJENJA.

Powered by WebExpress